Przejdź do głównej nawigacji Przejdź do głównej treści Przejdź do narzędzi dostępności Przejdź do stopki

Menu

Warsztat kulinarny

Strona główna Repertuar Warsztat kulinarny

Miejsce

Dom Społeczny

Kiedy

10.05 sobota 15:30

Grupa wiekowa

Dorośli

Cena

Wstęp wolny / zapisy

Opis

Naucz się przygotowywać pyszne dania z nieidealnych owoców i warzyw! To nie tylko kulinarna sztuka, ale też sposób na walkę z marnowaniem żywności.

Podczas warsztatów prowadzonych przez Kingę Bernat — ekspertkę z Banku Żywności SOS w Warszawie — zdobędziesz praktyczne umiejętności przetwarzania produktów, które często trafiają do kosza. Dowiesz się, jak kreatywnie wykorzystać nadmiar jedzenia, planować zakupy i przechowywać produkty, by nic się nie zmarnowało.

To wyjątkowo ciekawe warsztaty – a liczba miejsc jest ograniczona, dlatego zabierz kogoś, kto wiesz, że lubi gotować i wspólnie spędźmy wspaniałych kilka godzin! Będzie to inspiracja do zmiany codziennych nawyków na bardziej ekologiczne i ekonomiczne. Projekt „Myślę, Nie Marnuję” finansowany przez m.st. Warszawa.

wstęp wolny/obowiązują zapisy: e.zak@wck-wola.pl

Zobacz również
PL / EN / UA