Kategoria:
Grupa wiekowa:
Dorośli, Młodzież
Kiedy:
01.10 wtorek, 18:00
cena:
Wstęp wolny. Liczba miejsc ograniczona. Zapisy d.kalita@wck-wola.pl


Kuchnia przyszłości, powrót do przeszłości? W jaki sposób zmieniają się nasze nawyki żywieniowe? Czy współczesne trendy kulinarne są powrotem do przeszłości i czerpania z małych, rodzinnych gospodarstw? Coraz więcej ludzi przywiązuje większą uwagę do tego, z jakich produktów przygotowuje codzienne posiłki. Młodzi ludzie częściej przechodzą na wegetarianizm i weganizm. W menu restauracji pojawiają się potrawy, które przygotowywane są z substytutów mięsa.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w przeglądarce internetowej lub w konfiguracji usługi zgodnie z zasadami określonymi w naszej polityce prywatności. Sprawdzisz tam również zasady przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych. POLITYKA PRYWATNOŚCI >