Kategoria:
Grupa wiekowa:
Dorośli, Seniorzy, Młodzież
Kiedy:
23.03 sobota, 12:00
cena:
40 zł zapisy: j.wilman@wck-wola.pl, proszę dokonać wpłaty na konto WCK do 18 marca

Pierwsze rzodkiewki, drobna botwinka, nieśmiało kiełkująca rzeżucha. Nowalijki po zimowym marazmie witane są entuzjastycznie, więc na warsztatach wykorzystamy ich moc. W garnku zakręci się zielona, pełna pożądanych wiosennych  witamin zupa, będzie chłodnik z sałaty i intensywnie warzywny quiche. Nic nam się z wyczekiwanych nowalijek nie zmarnuje, zagospodarujemy ich cały potencjał – od trzonka do korzonka. Nie zapomnijcie zabrać ze sobą pudełek i słoików na wszystkie smakołyki, które wspólnie przygotujemy. Warsztaty kulinarne poprowadzi Sylwia Majcher – autorka książek kulinarnych, dziennikarka, trenerka, autorka bloga kuchniawformie.pl

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w przeglądarce internetowej lub w konfiguracji usługi zgodnie z zasadami określonymi w naszej polityce prywatności. Sprawdzisz tam również zasady przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych. POLITYKA PRYWATNOŚCI >