Kategoria:
Grupa wiekowa:
Dorośli, Seniorzy, Młodzież
Kiedy:
27.04 sobota, 12:00
cena:
Bilety 40 zł, zapisy: j.wilman@wola.pl Prosimy dokonać wpłaty na konto WCK do 23 kwietnia

Beza ma opinię wymagającej i kapryśnej. Podobno trudno ja okiełznać. Prezentuję się za to widowiskowo i potrafi kusić nie tylko łasuchów. Beza, to ona będzie bohaterką naszego kolejnego smacznego spotkania. W czasie warsztatów ujawnione zostaną wszystkie sekrety jej dobrego wypieczenia. Pojawią się niezawodne przepisy na bezę włoska, białą pavlovą i tort dacquoise. Te warsztaty zburzą wszystkie mity dotyczące najsłynniejszego deseru świata. Warsztaty kulinarne poprowadzi Sylwia Majcher – autorka książek kulinarnych, dziennikarka, trenerka, autorka bloga kuchniawformie.pl

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w przeglądarce internetowej lub w konfiguracji usługi zgodnie z zasadami określonymi w naszej polityce prywatności. Sprawdzisz tam również zasady przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych. POLITYKA PRYWATNOŚCI >